Det handler om ditt barn!

Begeistring og engasjement skaper glade m2N9A4012ennesker som trives med det de gjør. Vår barnehageidé er enkel: Med et entusiastisk og kompetent personale, skaper vi begeistrede barn og engasjerte foreldre.

Vårt tilbud er moderne og tidsriktig. Vi legger stor vekt på å være en trygg og fleksibel service institusjon for foreldre og barn. Vår målsetting er å ha det beste barnehagetilbudet i Drammen.

 
Hos oss handler det om ditt barn, din trygghet og vårt engasjement. Det er viktig for oss å ha tid til deg og ditt barn, slik at vi kan bidra til å gjøre en hektisk hverdag lettere. Hos oss møter du et løsningsorientert personale med en gjennomgående serviceinnstilling. Jevnlige tilbakemeldinger om ditt barn skaper trygghet og tillit, som er med på å danne grunnlaget for barnets utvikling og trivsel.
 
Vi er opptatt av kommunikasjon mellom deg og oss. For å forenkle kommunikasjonen og gjøre det lettere for deg å ta del i ditt barns hverdag, kan du få all  informasjon tilsendt på mail, få oppdateringer på sms og se bilder og oppdateringer fra den enkelte avdeling på egen nettside/app - "My kid"
 
Fordi personalet betyr så mye for barnas velvære og utvikling, bruker vi mye ressurser på de ansatte.
Vi har et nytenkende, sammensveiset og svært kompetent team hos oss.
 
Skattekisten kan tilby et unikt og positivt flerkulturelt miljø. Hos oss lærer barna toleranse og medmenneskelighet på
tvers av flere kulturer.